Službeno: Tevez i Manchester City dogovorili transfer

IZ PREMIERLIGAŠKOG su nogometnog kluba Manchester Cityja, na vlastitim službenim internetskim stranicama, objavili informaciju da je sporazum oko transfera Carlosa Teveza postignut.

Obje su se strane našle u pregovorima i argentinski će 25-godišnji reprezentativac potpisati ugovor tijekom ovog tjedna. Jedina formalnost koja ga dijeli od tog čina uvjet je da prođe liječnički pregled. Poznato je i da će nositi dres s brojem 32.

"To su izvrsne vijesti. Carlos je reprezentativac Argentine, nogometaš najviše klase koji posjeduje sve potrebne atribute da bi naš klub podigao na višu razinu", izjavio je nakon ugodne vijesti trener kluba s Eastlandsa Mark Hughes.

"Ne samo da je izvanredan u tehničkom smislu, već je pouzdani strijelac i ktome još igrač nevjerojatne radne etike. Daje nam novu, uzbudljivu i napadačku dimenziju. Ne mogu dočekati izraziti mu dobrodošlicu u Cityju."

"Radi se o novom poslu koji dokazuje predanost našeg vlasnika, šeika Mansoura, u izgradnji velikog kluba, velikog koliko to god može biti. Siguran sam također da će naši navijači dočekati Carlosa s toplom dobrodošlicom."

Činjenica da u trenutačno drugi mančesterski klub dolazi iz ljutoga gradskog rivala Uniteda dodatno će razgaliti srca Cityjevih navijača. Tevez je tijekom proteklih dviju sezona skupio 99 utakmica za United u kojima je zabio 34 gola.

Pročitajte više