Smajlagića pretukao vlastiti igrač!

TRENER Zagrebovog rivala u skupini D rukometne Lige prvaka, RK Bosne, Irfan Smajlagić jučer je pretučen na treningu nakon čega je prevezen u sarajevsku bolnicu. Iz izvora bliskog klubu, ali i od BiH kolega saznajemo kako je Pipu napao hrvatski rukometaš Risto Arnaudovski.

Iz Bosne nisu htjeli potvrditi napad, dapače, tvrde da je sve u najboljem redu. U telefonskom razgovoru za Index tehnički tajnik kluba je kratko rekao:

"Trening je u tijeku i ništa se nije dogodilo. Sve što se moglo čuti je dezinformacija. Prisutan sam na svakom treningu i budite uvjereni u ovo što vam kažem. Za sve ostalo kontaktirajte Smajlagića."

Međutim, policija Kantona Sarajevo demantirala je tvrdnje RK Bosne i potvrdila ono što smo neslužbeno objavili jutros, a doznali od izvora bliskih klubu. Policija je sinoć dobila poziv za intervencijom iz KSC Skenderija, gdje je RK Bosna BH Gas imala trening.

"Dana 17. 10. u 20:25 sati policijske snage su intervenirale u KSC Skenderija. I. S. je prijavio kako je fizički napao R. A. Nakon uviđaja, obavljen je razgovor sa R. A., a njegov je slučaj potom prebačen na Državno odvjetništvo koje će pokrenuti postupak na osnovu Zakona o kršenju javnog reda i mira", prenosi SportSport.ba izjavu glasnogovornika Kantona Sarajevo Irfana Nefića.

Time je potvrđeno da je Arnaudovski, nezadovoljan odnosom trenera, fizički napao Smajlagića nakon čega je ovaj pozvao policiju. Policija je tako demantirala tvrdnje kluba da su to dezinformacije.

Arnaudovski, koji igra na poziciji lijevog vanjskog, u svojoj je karijeri nastupao za zagrebačku Dubravu, francuski Club de Livry-Gargan, IPC Čakovec, ali i za hrvatskog prvaka RK Zagreb.

Bosna je proteklog vikenda poražena u rumunjskoj Costanti u dvoboju protiv direktnog suparnika za osvajanje četvrtog mjesta u skupini D. Sedam sekundi prije kraja imali su bod u džepu, no domaćin je u zadnjem napadu zabio gol i ostvario prvu pobjedu. 20. studenog Smajlagićeva momčad dočekuje Cuidad Real. 

Arnaudovskog poslao u drugu momčad?

Zanimljivo, Smajlagić Arnaudovskog nije vodio na gostovanje u Rumunjsku, a navodno sukob na relaciji trener - igrač traje već neko vrijeme. Smajlagić je Arnaudovskom poručio da ga ne treba, a zatim ga je i poslao u drugu momčad nakon čega je bivši zagrebaš zatražio ispisnicu. Sve je navodno kulminiralo najprije verbalnim, a zatim i fizičkim sukobom.

U međuvremenu su vijest o napadu na Smajlagića potvrdili i neki BiH mediji.

Pročitajte više