Sneijder: Da sam Ten Hag, sjedio bih i čekao da me United potjera

Screenshot: X

MANCHESTER UNITED ponovno igra rezultatski slabu sezonu. Trenutno se nalazi na šestom mjestu engleske Premier lige i udaljen je čak 13 bodova od četvrtog mjesta, onog posljednjeg koje vodi u Ligu prvaka, a drži ga Aston Villa. United ima utakmicu manje od Ville, ali razlika je svejedno prevelika da bi ju se nadoknadilo u posljednjih nekoliko kola.

Osim toga, sedmoplasirani Newcastle ima samo bod manje i puše mu za vratom za to posljednje mjesto koje vodi u Europu. Što se kupova tiče, iz Liga Kupa je ispao porazom 3:0 baš od Newcastlea, a u FA Kupu ga čeka finale s Manchester Cityjem. Natjecanje u Ligi prvaka je završio još u skupini pa je tako FA Cup jedina opcija za momčad Erika ten Haga da barem nešto pozitivno izvuče iz ove sezone.

Sneijder postavio dijagnozu

Upravo zbog toga navijači traže da nizozemski trener ode s klupe njihovog kluba. Situaciju u Unitedu je komentirao Wesley Sneijder, legendarni nizozemski nogometaš koji trenutno radi na nizozemskoj televiziji kao stručni komentator. On tvrdi da zna točan trenutak kad je Ten Hag izgubio sve konce u Unitedu.

"Kad je odlučio boriti se protiv Cristiana Ronalda, Ten Hag je izgubio svo poštovanje koje je svlačionica dotad imala protiv njega. Ten Hag zna da će dobiti otkaz, ali ga ne želi dati. Da sam ja na njegovom mjestu, sjedio bih i čekao da me potjeraju", rekao je Sneijder.

Pročitajte više