WESLEY SNEIJDER

Sneijder: Partijali smo s Clooneyjem i Fox do šest ujutro, a onda sam zabio u LP-u

Foto: EPA-EFE

WESLEY SNEIJDER objavio je svoju autobiografiju u kojoj objašnjava zašto nije napravio više u svojoj nogometnoj karijeri, a u javnost sada izlaze detalji o njegovom načinu života.

Legenda nizozemskog nogometa tako je posljednji intervju odradio za De Telegraaf gdje je priznao kako je mogao ostvariti više da je imao drugačiji stil života.

Tako se prisjetio anegdote iz 2010. kada je prije jedne utakmice Lige prvaka sa suprugom Yolanthe partijao s Georgeom Clooneyjem i Megan Fox."Partijali smo s njima i još nekim glumačkim zvijezdama, stigli smo kući u šest ujutro. Isti dan sam zabio i asistirao protiv Werdera u Ligi prvaka. Kada sam vidio da je to moguće nisam se bojao isto ponoviti", rekao je Sneijder.

Već smo pisali o tome kako je Sneijderu u Realu najbolji prijatelj bila boca votke. Sneijder je volio partijati, a priznao je kako zbog takvog stila nije uspio u Realu. Kasnije je oživio karijeru u milanskom Interu gdje je 2010. osvojio trostruku krunu (prvenstvo, kup, Liga prvaka), no unatoč tome Nizozemac je i dalje volio noćni život.

 

Pročitajte više