Snimka je pravi hit: Aubameyang snimio što Özil gleda na mobitelu pa objavio

Foto: Screenshot Twitter

U DEVETOM kolu Premiershipa Arsenal je sinoć na svom stadionu ugostio Leicester i nakon fantastične, ponajbolje utakmice sezone u Premiershipu, slavio 3:1. Arsenalu je ovo deseta pobjeda u nizu.

Gosti su odigrali sjajno prvo poluvrijeme i trebali su voditi 2:0. No ipak nisu jer sudac Chris Kavanagh nije dosudio čisti penal za Lisice kod rezultata 0:0. Naime, u 17. minuti susreta Arsenalov stoper Rob Holding vidljivo je igrao rukom u svom šesnaestercu, a glavni sudac bio je udaljen nekoliko metara od njega, no nije pokazao na bijelu točku, a i propustio je Holdingu zbog igranja rukom dati žuti karton koji bi se pretvorio u crveni jer bi mu to bio drugi žuti na utakmici.

Leicester je ipak poveo autogolom Bellerina u 31. minuti, ali je Özil u završnici prvog dijela izjednačio na 1:1.

U nastavku utakmice Arsenal je odigrao čudesno i potpuno je preokrenuo utakmicu. U 61. minuti je u igru ušao Aubameyang pa je u samo u pet minuta postigao dva gola, drugi nakon nevjerojatne akcije kakve je Arsenal znao odigravati u vrijeme Bergkampa, Henryja, Piresa, Vieire, Ljungberga i ostalih majstora s početka 2000-ih.

Topnici su u nastavku odigrali zaista predivno, no dva junaka preokreta i pobjede su Özil i dvostruki strijelac Aubameyang. Upravo njih dvojica su akteri urnebesnog videa koji je na Instagramu objavio nogometaš iz Gabona. 

Naime, njih dvojica su bili kod fizioterapeuta poslije utakmice, a dok je Aubameyang čekao na svoj red, zavirio je i bacio je oko na to što Özil tipka na mobitel.

Nijemac je gledao svoj gol protiv Leicestera i divio mu se, a Gabonac je sve to snimio uz kratak opis videa: "Ja sam najbolji."

Pročitajte više