MMA

Soldić: Danas je sve u novcu, ne mogu platiti račun pojasom UFC prvaka

Foto: Profimedia

NAJBOLJI hrvatski MMA borac Roberto Soldić u prosincu je pobijedio legendarnog Mameda Khalidova i već ranije osvojenom pojasu iz velter kategorije dodao pojas prvaka srednje kategorije u KSW-u. Pred njim je sad odluka o nastavku karijere, a o tome je pričao za MMA Fighting.

"Imam još jednu borbu u ugovoru do srpnja. Znat ćemo više tijekom vikenda, u nedjelju imamo sastanak s gospodinom Lewandowskim, šefom KSW-a, kojem ćemo reći što želim pa vidjeti hoće li prihvatiti to ili neće. Sto posto ću ostati ako prihvate te moje uvjete. PFL mi je već dao dobru ponudu, ali ako to napravi KSW onda ću u njemu sto posto i ostati", rekao je Soldić, koji ne prestaje razmišljati ni o UFC-u.

"UFC je broj 1, no..."

"Svi me pitaju o UFC-u i to me malo i izluđuje. UFC je oduvijek moj san, da se ondje borim s dečkima koje sam gledao na YouTubeu i televiziji. S nekima od njih sam trenirao, to me motiviralo. KSW me dobro plaća i zato ne znam što da napravim. Malo sam zbunjen, vidjet ćemo kako će KSW odgovoriti na ponudu. Znam što mogu, a uskoro ću znati i što budućnost donosi", dodao je.

"Meni je kao sportašu UFC broj 1, ali mogu svemu opušteno prići jer me KSW dobro plaća. Također, PLF mi je ponudio ugovor, ONE, svi. Kad pobjeđujete nokautima poput mene, onda vas svi žele. Novac je važan. Da sam UFC prvak bez novca i odem u restoran, ne mogu pojasom prvaka platiti što sam pojeo. Danas je sve u novcu", zaključio je Soldić.

Pročitajte više