Soldo: Hajduk je neugodan protivnik

VEĆ je dosadno govoriti koliko je dosadno na konferencijama za novinare kada je sugovornik Dinamov trener Zvonimir Soldo.

Iako su finale Kupa, naklapanja oko njegove smjene i oko odlaska jednog od stupova Dinamove momčadi, iskusnog vratara Georga Kocha primamili neuobičajeno veliki broj televizijskih kamera i pripadnika sedme sile, na niti jedno pitanje gospodin šutljivi nije odgovorio, pa su teke i ovaj put ostale prazne. Na svako iole škakljivije pitanje, Soldo je odgovarao s nepopularnim, "ja ne bih sada o tome".

Dinamov trener, prema vlastitim riječima ne posjeduje stav o tome želi li, ili ne želi sljedeće sezone svog prvog vratara u momčadi.

"To morate pitati sportskog direktora. Koliko ja znam Koch ima važeći ugovor na godinu dana koji je potpisao prije dva i pol mjeseca."

Na novinarsko inzistiranje da nas zanima njegov stav, Soldo je opet prebacio lopticu, ovaj put na Kocha.

"To je na Kochu da odluči."

Soldo je ostao zakopčan do grla i kada je u pitanju njegova sudbina na modroj klupi.

"Ne bih sada o tome", kratko je konstatirao i dodao kako je splitska utakmica za njega bitna kao i svaka druga kao trenera Dinama.

Umjesto Drpića, Bišćan u uzvratu

Umjesto Drpića koji je slomio ruku, u momčad se vraća oporavljeni Igor Bišćan. Boško Balaban posljednjih dana ponovno normalno trenira i konkurirati će za sastav u sutrašnjem uzvratu finala Kupa.

"Imamo veliku prednost iz prve utakmice, a li ne planiramo ići u split i braniti tu prednost, već idemo na pobjedu. Nadam se da ćemo bolje ući u utakmicu nego u onu prvenstvenu kad je bilo 1:1. ako to napravimo, mislim da će biti ok", reako je Soldo i dodao:

"Hajduk je uvijek nezgodan protivnik na svom terenu gdje igraju puno agresivnije nego u gostima."

M.P.
Foto: Index

Pročitajte više