"Soldo još nije pronašao svoj put"

"DVADESET  dana bez pauze. Tako je trener Kölna Zvonimir Soldo najavio, nakon blijedih 1:1 protiv drugoligaša RW Oberhausena”, piše njemački Bild.

“Do utakmice sa Schalkeom nema slobodnih dana, zar mi ne vjerujete što vam govorim”, podsjeća njemački dnevnik na Soldinu izjavu, a potom otkriva kako je hrvatski trener svojim igračima dao slobodnu nedjelju.

“To je sasvim u redu nakon maratonskog treninga, ali otkud taj zaokret u razmišljanju?”, pita se Bild, a Soldo odgovara:

"Momčad je povukla i dobro radila proteklog tjedna. Igrači su na rubu snaga, a dan odmora svima nam koristi. Od ponedjeljka koncentrirano ulazimo u pripreme za utakmicu sa Schalkeom."

Bild ipak dvoji da je razlog pauziranja jednak onome što je Soldo rekao, pa se pita jesu li igrači isforsirali dan odmora.

“Timom je zavladala frustracija zbog zabrane slobodnog dana. Razumljivo, unatoč tomu što je Köln posljednji na tablici. Mnogi su imali planove za vikend koji su uključivali i njihove obitelji. Na kraju je Soldo popustio budući da mu se kadar igrača smanjivao, a frustracije rasle”, tvrdi se.

Navodno su sedmorica igrača na rubu snage, premda se neki jadaju i bez ozbiljnih ozljeda.

“A, Soldo i dalje traži svoju put u Kölnu. Onaj pravi još uvijek nije pronašao”, završava Bild.

Pročitajte više