Soldo: Ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti

TRENER Dinama Zvonimir Soldo bio je vrlo nezadovoljan predstavom svojih pulena, što nije krio na press konferenciji nakon utakmice.

"Utakmica koju mi kao momčad i ja kao trener moramo što prije zaboraviti. Ovaj rezultat je realan, više od boda nismo ni zaslužili, igrali smo nemotivirano i bezvoljno, najlošije od kad sam ja ovdje." - rekao je Soldo nakon utakmice.

Na pitanje o kup utakmicama trener "plavih" odgovara: "Ne bih još govorio o kupu. Prije toga imamo Šibenik i za sada mislimo samo na tu utakmicu, jer su nam cilj tri boda. Što se kupa tiče, neće nam biti lako jer kao što sam već rekao, jako respektiram momčad Zagreba, koji su danas, a i u Rijeci pokazali svoju vrijednost."

Za kraj Soldo je komentirao igru Luke Modrića.

"Sigurno da Luka danas nije pružio partiju kakvu od njega očekujemo, ali morate znati da je prošla dva dana imao temperaturu i danas je igrao načet". - dodao je Soldo.

Ćiro: Igrali smo iznad svojih mogućnosti

Trener Zagreba Ćiro Blažević nije krio zadovoljstvo rezultatom.

"Odigrali smo jako dobro, disciplinirano, točno onako kako smo se i dogovorili. Zagreb je danas bio stršljen, "zujali" smo po cijelom terenu i nismo dopustili glavnim Dinamovim igračima da se razmašu i razigraju. Uvijek je jedan od njih bio u "sendviču. Uz to moji igrači su bili puni samopouzdanja,jer protiv Dinama je uvijek najlakše igrati." - napominje Ćiro.

Na pitanje je li Zagreb danas odigrao iznad svog maksimuma i hoće li slično biti i u Kupu, Ćiro odgovara: "Da, danas smo odigrali iznad svojih kapaciteta, pogotovo trkački. U kupu možemo jako puno ponuditi. Znate, kup je fenomen natjecanje u kojem je sve moguće i tu temeljimo naš optimizam. Biti će teško, ali ne i nemoguće."

F.V.
Foto:L.T.

Pročitajte više