Solskjaer: Danas nešto kažeš igraču, on odmah plače mami, tati, menadžeru...

Foto: EPA

NEKADAŠNJI igrač i trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer u opsežnom je intervjuu progovorio o brojnim temama, a jedna od njih je i osjetljivost mladih igrača u usporedbi s nekadašnjim. Solskjaer je rekao da ne bi puno današnjih igrača izdržalo u okruženju u kakvom je on igrao i trenirao te nazvao današnju generaciju "pahuljicama".

"Suigrači u svlačionici bili su fantastični. Keane je bio vođa kojeg su svi slušali. David May bio je zabavan, klaun. Gary Neville je stalno nešto radio, bio je najzaposleniji, kao što je i danas. Nicky Butt i Ryan Giggs bili su zabavljači. Bila je to sjajna svlačionica puna pobjednika koji su mrzili gubiti.

Nekad bismo se i posvađali nakon loših utakmica, ali tako treba biti. Morate se malo prodrmati kad vam loše ide. Ako sad to napravite igračima, oni odu plakati svojoj mami, tati, agentima... kao pahuljice su. Ne bi puno današnjih igrača preživjelo u toj svlačionici", ispričao je Solskjaer u emisiji Večer s Oleom Gunnarom Solskjaerom.

Nema posao već dvije godine

Norvežanin je s Manchester Unitedom kao igrač osvojio sve, a kao trener je vodio klub dvije i pol godine. Otišao je u studenom 2021. godine i od tada nema posao. U ovom je intervjuu najavio da će ga uskoro pronaći. 

Pročitajte više