PREMIERSHIP

Solskjaer: Neki igrači moraju se vratiti u realnost

Foto: Guliver Image/ Getty Images

MANCHESTER UNITED do kraja sezone borit će se za plasman u sljedeću Ligu prvaka nakon što je iz ove ispao porazom od Barcelone ovog tjedna.

Dok se Tottenham, Chelsea i Arsenal i dalje natječu u europskim natjecanjima Lige prvaka i Europa lige, ekipa Olea Gunnara Solskjaera neće imati drugih obaveza osim prvenstvenih.

Stoga će Crveni vragovi u završnicu sezone ući odmorniji u odnosu na protivnike u borbi za europska mjesta. Norveški je stručnjak uoči vikend-utakmice protiv Evertona prozvao određene igrače.

"Dosta sam naučio o njima prethodnih mjeseci. Većina ih ima impresivan stav, ali postoje oni koji se moraju vratiti u realnost", kazao je Norvežanin.

Otočki mediji špekuliraju da se Solskjaer referirao na Anthonyja Martiala, a spominju i Marcusa Rashforda i Romelua Lukakua.

"Razgovarao sam s nekoliko igrača i među njima je i Anthony. Želio sam im reći što od njih očekujem. Anthony je veliki talent, dobio je novi ugovor i zna što se od njega očekuje. Smatram da svatko tko igra za Manchester United mora proći borbu za mjesto u ekipi. Nije bitno je li to Anthony, Rashy (op. a. Rashford), Rom (op. a. Lukaku) ili Alexis."

Trener Uniteda nastavio je zanimljivo izlaganje.

"Ne mogu se skrivati i jasno se vidi tko je na kakvom nivou. Svaki trening, svaku utakmicu. Njihovi nastupi na terenu odlučit će o tome što će biti s njihovim karijerama, hoće li trajati dugo kao nogometaši", istaknuo je Solskjaer.

Manchester United u nedjelju gostuje kod Evertona na Goodison Parku.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više