LIGE PETICE

Solskjaer: Ovo je bilo užasno

Foto: EPA-EFE

MANCHESTER CITY je sinoć u prvoj utakmici polufinala Carling Cupa pobijedio Manchester United na Old Traffordu 3:1.

United je odigrao još jednu katastrofalnu utakmicu, a od 17. do 38. minute primio je tri gola. City je poveo prekrasnim golom Bernarda Silve, a susret je riješio Riyad Mahrez u 33. minuti. Treći gol za goste zabio je Andreas Pereira u vlastitu mrežu, a počasni gol za domaćine postigao je Rashford u 70. minuti.

"Prvo poluvrijeme je bilo užasno, najgore otkako sam ja trener. Na poluvremenu sam igračima rekao da je ovo već pitanje ponosa i s koliko žara igraju. Naravno da potoneš nakon 0:3 na poluvremenu, ali se moraš odmah pribrati i pokušati nešto okrenuti. Ne smijem ja biti taj koji će pokrenuti taj razgovor u svlačionici", rekao je Ole Gunnar Solskjaer nakon utakmice.

Pep Guardiola bio je, naravno, vrlo zadovoljan igrom svoje momčadi, ali smatra da je bilo i boljih utakmica.

"Bili smo dobri, ali ne i savršeni. U drugom poluvremenu su nas malo namučili, vidjelo se da su na poluvremenu imali neke razgovore. Vrlo smo blizu finala, ali svašta se može dogoditi u ova tri tjedna do uzvrata. Ne otpisujte United. Prošle sezone su izgubili 2:0 kod kuće od PSG-a i svi znamo kako je taj dvoboj završio", rekao je Guardiola.

Uzvratna utakmica igra se 29. siječnja na Etihadu. U drugom polufinalu igraju Leicester i Aston Villa.

Pročitajte više