Solskjaer se naklonio Ronaldu: To pitanje nije fer prema njemu

Foto: Getty Images / Guliver Images

MENADŽER Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer gostovao je u podcastu ShivNadarFoundation YouTube kanala gdje je dobio zanimljivo pitanje o najboljim suigračima iz ekipe Uniteda 1999. koja je osvojila Ligu prvaka, englesko prvenstvo i FA kup. Ta ekipa je jedina u povijesti engleskog nogometa koja je uzela domaće prvenstvo i FA kup uz Ligu prvaka.

Solskjaer je dobio zadatak odabrati najboljeg suigrača iz tog vremena na što je odgovorio:

"To nije fer, mogu samo jednog odabrati? Mogu li odabrati dvojicu? Oni nisu igrali finale Lige prvaka protiv Bayerna te godine, Roy Keane i Paul Scholes. Odabrao bih njih dvojicu", rekao je Norvežanin, ali onda se prisjetio još jednog suigrača koji još tada nije bio u Unitedu.

"Pitanje nije fer prema Cristianu Ronalda koji je najbolji igrač na svijetu. S njim sam igrao tako da bih i njega imao u ekipi, ali Keane i Scholes, kakva nevjerojatna sredina", rekao je Solskjaer.

Ronaldo je 2003. stigao na Old Trafford gdje se u šest godina nakon toga prometnuo u nogometnog superstara i jednog od najboljih u povijesti nogometa. Osvojio je sve što je mogao pa je 2009. prešao u Real, gdje je samo nastavio istu priču iz Uniteda i uzimao trofej za trofejom.

Pročitajte više