UFC

Sonnen: Pričao sam sa suprugom Stipe Miočića, imam informaciju iz prve ruke

Foto: Profimedia

STIPE MIOČIĆ odradio je svoju posljednju borbu za UFC u ožujku prošle godine kad je porazom od Francisa Ngannoua izgubio naslov u kategoriji teškaša. Iako se spominje da bi trebao u kavez protiv Jona Jonesa za titulu privremenog prvaka, nikakve službene potvrde njegove sljedeće borbe još uvijek nema. No Miočić trenira i fizički izgleda bitno drugačije nego dosad.

Tvrdi to nekadašnji borac, a danas komentator Chael Sonnen, koji kaže da se čuo sa suprugom američko-hrvatskog borca i rekordera po broju obranjenih naslova među teškašima. Za Miočića se znalo tvrditi da bi se zapravo trebao boriti među poluteškašima, no prema Sonnenovim informacijama to više nije slučaj.

Miočić dobio mišićnu masu

"Imam jednu insajdersku informaciju, garantiram da to dosad još niste čuli. Sjećate li se da je Stipe Miočić, nakon borbe protiv Francisa Ngannoua, rekao da će prestati sa svime i nabaciti deset kilograma? Je li tako? Deset kilograma mišića donosi jednog sasvim drugog Stipu, rekao je Sonnen pa otkrio:

"Upravo sam dobio informaciju iz prve ruke. Pričao sam s njegovom suprugom. Stipe je trenutno na 113 kilograma. Nema na čemu."

Miočić je u borbi s Ngannouom bio na 106 kilograma.

Pročitajte više