Sopić: "Bacite dresove navijačima, ja plaćam." Nakon što su ih bacili: "Ne plaćam"

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

RIJEKA je u ludoj utakmici 22. kola SuperSport HNL-a po jakoj kiši i na potopljenom terenu pobijedila Goricu 2:0 na gostovanju i ponovno preuzela vrh HNL-a. Oba gola postigao je Jorge Obregon iz penala. Precizan je bio u 66. i 75. minuti. U nevjerojatnom meču vidjeli smo još dva kaznena udarca, ali Marko Pjaca u petoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela za goste i Ante Matej Jurić u 52. minuti za domaćine nisu pogodili okvir gola.

Osim igrača obje momčadi koji su igrali u užasnim uvjetima, oduševili su i navijači Rijeke. Njih 100-tinjak je na istočnoj tribini na otvorenom i mokro do kože navijalo cijelu utakmicu. Ovako je podršku Armade komentirao Rijekin trener Željko Sopić: "Dečki su top, svaka im čast. Gro njih je slalo poruku da bi ih bilo duplo više da nije karneval, kakav karneval, igra Rijeka."

Sopić je otkrio još nešto vezano uz navijače: "Skidamo im kapu. U Rijeci je karneval, neki moraju s djecom u grad, ali ih je opet dobar dio došao ovdje. Rekao sam igračima da im bace dresove i da ću ja to platiti. Neki bi, neki ne bi, ali su onda ipak bacili. No ipak neću platiti. Neka plate sami."

Pročitajte više