Rijeka priprema otkaz Sopiću?

Photo: Luka Batelic/PIXSELL

ŽELJKO SOPIĆ (49) mogao bi uskoro napustiti Rijeku. Šire se glasine kako je trener izgubio dio Rijekine svlačionice, posebno nakon poraza u finalu kupa od Dinama, ali i da su zahladili odnosi na relaciji Mišković - Sopić. Rijeka je nakon sjajnog proljeća doživjela veliki pad i sada je u nizu od pet utakmica bez pobjede (remi i četiri poraza).

Nesporazum s Pjacom

Podsjetimo, Modri su slavili na Rujevici 3:1 i osvojili Kup, a Sopić je nakon utakmice pravdao vađenje Marka Pjace na poluvremenu. Sopić je rekao kako je Pjacu izvadio zbog preventive od ozljede. Pjacu je to naljutilo, no za medije je bio odmjeren: "Nemam problema s koljenima, osjećam se jako dobro i mislim da se dugo nisam ovako dobro osjećao što se tiče koljena. Definitivno nije zbog toga. Nisam tražio zamjenu, to je trenerova odluka, makar nisam siguran zašto, ali nisam ni čuo njegovu izjavu."

Rijeku doveo do drugog mjesta i finala Kupa

Sopić je Rijeku doveo do drugog mjesta u SuperSport HNL-u te finala Kupa. Rijeku je preuzeo 23. kolovoza prošle godine, nakon što je stigao iz Gorice. U 38 utakmica na klupi Rijeke Sopić ima 23 pobjede, sedam remija i osam poraza.

Pročitajte više