Sopić: Dok sam ja trener, Rijeka se neće skrivati iza rezultata

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RIJEKA je u susretu 30. kola SuperSport HNL-a pobijedila Istru u Puli 2:0 i vratila se na pet bodova prednosti ispred Dinama, koji ima i utakmicu manje. Momčad Željka Sopića povela je u 30. minuti golom Tonija Fruka, a pobjedu joj je osigurao Bruno Goda šest minuta prije kraja. Utakmicu je komentirao Željko Sopić, trener Rijeke.

"Nimalo laka pobjeda. Ne mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom. Ušli smo prelabavo na njihovu agresiju. Rekao sam i za klupsku televiziju, dok sam ja trener, ova Rijeka se neće skrivati iza rezultata. Tri boda se pišu, a dečkima skidam kapu za trud i zalaganje", rekao je Sopić pa dodao:

"Nema puno trenera ne u Hrvatskoj, nego ne znam koji će promijeniti dva igrača kad vode 1:0. Falilo nam je viteštva. Uspjeli smo na Pjacinu kvalitetu povesti 1:0, ali ne treba se toga sramiti. Rijeka nije bila dobra u prvom poluvremenu i to je to."

Ostali ste bez Selahija zbog trećeg žutog kartona?

Imamo jako puno igrača s dva žuta kartona, rekli smo da se nećemo čistiti, kako dođu-dođu. Selahi je dobio karton, Hodža je tu i to je to.

Dinamo u srijedu igra s Varaždinom zaostalu utakmicu...

Ne gledamo uopće Dinamo, gledamo samo sebe, svaka čast Dinamu, ali ova Rijeka gleda samo sebe.

Pročitajte više