Sopić najavio bunker protiv Juventusa

Foto: GNK Dinamo

ŽELJKO SOPIĆ nastavio je u svom stilu nakon utakmice s Lokomotivom. Držao je gard pred novinarima, ton je bio vrlo oštar, ali poruka je glasila - "zadovoljan sam".

"Ako ste mislili da ćemo ih razbiti, prevarili ste se"

Modri su u 10. kolu HNL-a svladali Lokomotivu s minimalnih 1:0.

"Pobijedili smo nakon tri utakmice i tri poraza. Zadovoljan sam htijenjem, borbenošću i zalaganjem, ali kvalitetom igre nisam. Ipak, najvažnija su tri boda i iskreno mi je drago kao treneru Dinama i bivšem igraču Lokomotive da je to došlo na ovakav način. Jesmo li bili bolji za taj gol ne znam, ali osvojili smo tri boda i to je bitno", rekao je Sopić pa ponovno naglasio zašto je pobjeda protiv Lokomotive bila važna.

"Konstantno se u medijima piše ''lako ćemo''. Rekao sam već na konferenciji prije utakmice da ću biti zadovoljan i rezultatom ''pola - nula'' jer su to igrači od 18 do 20 godina na koje teško pada kritika i period gdje nismo dobro izgledali. Ako netko misli da nakon tri poraza možemo istrčati na teren i slaviti s 3,4 razlike - taj je u zabludi. Danas su bila bitna samo tri boda i bilo je najvažnije pobijediti, bilo to bacanjem na glavu ili autogolom".

Dinamo bunkerom protiv Juventusa

Lokosi su apsolvirani. Sada je na redu Juventus.

"Protiv Juventusa ćemo biti u obrnutim ulogama. Mi ćemo stati u čvrsti blok kao Lokomotiva i čekat ćemo svoje prilike iz kontre i polukontre", zaključio je Sopić.

Pročitajte više