Sopić: Nemam što zamjeriti svojim dečkima

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

DERBI Učke u 12. kolu SuperSport HNL-a završio je rezultatom 1:1 i podjelom bodova između Istre i Rijeke na pulskom Aldu Drosini. Strijelci su bili Niko Janković za goste i Frano Mlinar za domaćine. Rijeka je tako propustila priliku podebljati prednost na vrhu tablice.

"Mislim da smo jako dobro ušli u utakmicu i imali sve pod kontrolom. Morali smo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu, u kojem smo imali više od igre i dobre šanse. Na kraju nismo. Istra se vratila u utakmicu i zabila gol. Kasnije smo pokušali nekim zamjenama pritisnuti zadnju liniju i zabiti gol, ali nismo uspjeli. Svojim dečkima nemam što zamjeriti, mislim da su dali sve što mogu u ovom trenutku. Htjeli smo gol, napadali smo 90 minuta", rekao je nakon utakmice trener Rijeke Željko Sopić.

Catala: Bod je za nas veliko ostvarenje

"Znali smo kolika je važnost današnje utakmice i koliko će biti teško igrati protiv jedne od najboljih momčadi u ligi. Patili smo zbog pritiska, ali smo u drugom poluvremenu bili kompaktniji. Bod je za nas veliko ostvarenje", rekao je poslije utakmice trener Istre David Catala.

 

Pročitajte više