Šoše u stožeru Hajdukovih legendi na Kutiji Šibica!

VEČERAS u 21 sat Siniša Šoše sjest će na trenersku klupu kao vođa ledendi Hajduka koje će tražiti prolaz u prvo kolo legendarne Kutije Šibica!  Momčad Pollini IBŽ igrat će protiv MNK Chuara iz Jelse, ali nažalost, ne u udarnom sastavu.

Ispričao se, naime, predsjednik Hajduka Branko Grgić, a nedostaju i Hajdukovci Mirko Hrgović te Mario Carević, razumljivo, zbog prvenstvenih obveza. Izuzetno atraktivnu Šošinu posadu, osim veterana Računice, Turkovića, Grgića, Gabrića te dvojca iz aktualnog poljudskog sastava, trebali bi u slučaju prolaza, pojačati i Šibenčani Ante Rukavina te Gordon Schildenfeld. Bilo bi uistinu zanimljivo vidjeti momčad sastavljenu od budućih Hajdukovaca Rukavine i Schildenfelda te njihovog predsjednika, a vođenu Šošinim taktičkim zamislima. No, za takav rasplet pričekat ćemo ishod večerašnje utakmice, čiji će teret ipak iznijeti iskusni splitski hakleri.

"Nismo kompletni, ali što je tu je. Grgić je otkazao večerašnji nastup, ostatak ekipe još igra prvenstvo, no predaje nema. Šoše? On je tu, u stožeru..." - raspoloženo nam priča Dejan Računica.

Sigurni smo da će Šoše i "njegovi igrači" biti izazov za protivnike i prava poslastica za publiku, jednako kao i gosti najavljeni u revijalnom dijelu turnira, poput Fernanda Hiera i Philippea Inzaghija.

D.R.
Foto: 24sata

Pročitajte više