Soszynski: Nisam spustio ruke, Igor me nokautirao kroz gard

KRYSZTOF SOSZYNSKI je u meču protiv Igora Pokrajca pretrpio težak nokaut. Jasno je to bilo kada se Poljski Eksperiment nije mogao probuditi još gotovo minutu nakon što je Pokrajac sasuo na njega kišu GNP udaraca.

“Što se dogodilo?”, pitao je suce i svoje trenere Soszynski kada se napokon pribrao.

Prema riječima Pokrajčeveg trenera Babića, Poljak ih nije prepoznao kasnije u svlačionici, a i dalje je bio u “nokdaunu”.

U ponedjeljak se svojim navijačima obratio preko službene Facebook stranice iz svog doma u Winnipegu.

“Ovdje sam s obitelji. Napokon sam pogledao cijelu borbu. Ovo mi je tek drugi KO poraz u karijeri. Definitivno je odvratno izgubiti ovako, no takav je ovaj sport. Osjećao sam se sjajno uoči meča, dobro sam se zagrijao”, rekao je Soszynski u uvodu dodavši:

“Mislio sam da sam napravio grešku spustivši ruke, no to nije slučaj. Igor me dva puta pogodio kroz moj guard u bradu. Onaj udarac pored uha me bacio u nokdaun.”

Soszynski je ostao veliki i u porazu…

“Čestitke Igoru na sjajnoj pobjedi. Nikada se ne bojim ući u izmjenu s bilo kime, no nekada je to kotra produktivno. Nikada neću promijeniti način na koji se borim. Uvijek ću ići prema naprijed, dati sve od sebe i pružati uzbudljive borbe.”

“Sljedeći tjedan sam natrag  u Caliju gdje ću pomagati svojim suborcima da se spreme za svoje borbe. Htio bih zahvaliti svima na potpori”, zaključio je Krysztof.

Pročitajte više