LIGE PETICE

SPAL srušio Pašalićevu Atalantu. Nije pomogla ni majstorija Iličića

Foto: EPA

U SUSRETU 20. kola nogometnog prvenstva Italije Atalanta je u ponedjeljak na domaćem terenu protiv slabašnog SPAL-a iznenađujuće izgubila s 1:2.

Atalanta je na poluvrijeme otišla s vodstvom 1:0 pogotkom Josipa Iličića u 16. minuti. Igrači Atalante oduzeli su loptu na sredini terena i krenuli u kontranapad koji je povukao Duvan Zapata.

Sve to pratio je Iličić koji se ušuljao na pet metara iza leđa SPAL-ovih stopera i dočekao priliku za gol. Zapata je poslao povratnu loptu ravno u noge Iličiću, a Slovenac je reagirao u maniri najvećih majstora i petom svladao golmana Berishu za 1:0. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

No u nastavku Andrea Petagna (54) i Mattia Valoti (60) donose pobjedu SPAL-u kojom su pobjegli sa zadnjeg mjesta, ali su i dalje u zoni ispadanja.

Hrvatski veznjak Mario Pašalić za Atalantu je odigrao cijeli susret i jednom je zaprijetio protivničkom golu, ali njegov pokušaj u 69. minuti završio je u bloku.

Atalanta - SPAL Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više