Španjić: Nešto se uvuklo u momčad

HAJDUKOV trener Joško Španjić uoči utakmice protiv Intera kazao je da je pobjeda imperativ. Nakon što je Hajduk još jednom razočarao igrom i rezultatom, može biti sretan što nisu izgubili.



"Jednostavno ne ide, pa ne ide. Ne znam zašto, ali igrači su apatični, bezvoljni i nešto se uvuklo u momčad", rekao je Španjić nakon utakmice.

"Ne znam jesmo li izgubili ili osvojili bod. Primili smo golove zbog naših pogrešaka. Ne možemo sastaviti dva dodavanja, a zvižduci s tribina još su više srušili moral momčadi. Stanje je teško, igrači nisu fizički spremni, ali to nije jedini problem. Svi se u klubu moramo mobilizirati da se izvućemo iz krize", priča privremeni trener splitskog kluba.

"U ovom trenutku Hajduku je potreban trener koji ima autoritet. Nije lako izaći iz psihološke krize. Treba pojačati intenzitet rada i zato ćemo u utorak i srijedu imati po dva jača treninga."

Čak ni igrači Hajduka ne shvaćaju što im se događa. Osjećaju kao da su ukleti i da su sve sile protiv njih.

"Ne znam što se događa, kao da nam se osvećuje nešto što smo skrivili, a ne znam što je to. Svaki put primimo lagane pogotke, a onda je tako teško vraćati se u utakmicu", izjavio je Senijad Ibričić za Sportske novosti.

Remi protiv Intera na Poljudu definitivno pokazuje da je Hajduk u velikoj krizi. S druge strane Zaprešićani su vrlo zadovoljni ishodom ove utakmice i početkom sezone, jer su na vrhu prvenstvene ljestvice nakon teških utakmica sa Zagrebom, Cibalijom i Hajdukom.

"Zadovoljni smo rezultatom i načinom na koji smo igrali. Žao mi je jedino što smo prosuli prednost od 2:0. Ipak, bod na Poljudu je veliki uspjeh", kazao je trener Intera Borimir Perković.

Pročitajte više