DANI OLMO

Španjolci: Evo što rade u Dinamu nakon Olmovog showa na Euru

Screenshot

DANI OLMO, najbolji Dinamov nogometaš, koji će ovog ljeta ostvariti najskuplji izlazni transfer u povijesti kluba, svoju ionako visoku cijenu (oko 25 milijuna eura) na europskom tržištu, upravo je podebljao tako što je sjajan nastup na U-21 Euru okrunio golom za pobjedu Španjolske u finalu protiv Njemačke 2:1.

Mladi (21) Dinamov katalonski as vodio je Španjolsku do europskog naslova. U četiri utakmice, koliko je igrao kao desno krilo Furije na U-21 Euru, jedan gol je namjestio, a čak tri postigao.Svi njegovi zgodici bili su odlučujući, od onog protiv Belgije u skupini za pobjedu 2:1, preko poentiranja u polufinalu kojim se njegova reprezentacija odlijepila za pobjedu nad Francuskom 4:1, pa do gola za trijumf 2:1 nad Njemačkom u finalu.

Ljubitelji nogometa, posebno oni španjolski i navijači Barcelone, na društvenim mrežama ne mogu se dovoljno nadiviti katalonskom asu koji nosi mladu Španjolsku do europske titule, ali ni načuditi Barceloni što je prije pet godina pustila takvog dragulja da ga brusi i na njemu bogato zaradi netko drugi. Konkretno, zagrebački Dinamo. 

Olmo dakle odlazi iz Dinama. Navodi se spomenuta rekordna odšteta, ali Olmove sjajne partije na Euru sigurno su mu digle cijenu, pa jedan navijač Španjolske ovako ilustrira "što u ovim trenucima rade u zagrebačkom Dinamu":

Pročitajte više