Španjolci o Modriću: Nemam riječi. Apsolutna legenda

Foto: EPA-EFE

HRVATSKA je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva nakon boljeg izvođenja penala izbacila Brazil. Golove u produžecima zabili su Neymar i Bruno Petković. Junak raspucavanja ponovno je bio Dominik Livaković koji je obranio udarac Rodryga, stativa je zaustavila Marqunhosa, a Vlašić, Majer, Modrić i Oršić bili su nepogrešivi. 

Luka Modrić odigrao je sjajnu utakmicu i bio je među najbolje ocijenjenim hrvatskim igračima u polju (daleko najbolji po SofaScoreu bio je Livaković). Modrić je imao 105 točnih dodavanja, 6/8 pogođenih dugih lopti i 9/16 osvojenih duela. Nastupu desetke Real Madrida i Hrvatske naročito se dive u Španjolskoj

"Luka Modrić. Ima 37 godina i odigrao je 530 minuta na Svjetskom prvenstvu, sada je ušao u polufinale. Apsolutna legenda. Nemam riječi", stoji na službenom Twitter profilu poznate emisije El Chiringuito. 

"Moramo razgovarati o don Luki Modriću, Hrvatsku je 2018. godine vodio do finala Svjetskog prvesntva, a sada ju je uveo u polufinale", dodaje Marca.

Divi se i Mundo Deportivo iz kojeg su kratko poručili "Nevjerojatni Modrić. Nevjerojatna Hrvatska", a potom dodali: "Livaković odličan. Modrić vječan."

 

Pročitajte više