LIGA PRVAKA

Španjolske naslovnice: Jadna Barcelona, tužna stvarnost i još jedan tuš

BARCELONA je sinoć u novu sezonu Lige prvaka krenula teškim domaćim porazom od Bayerna 3:0 koji je pokazao da katalonskog diva čekaju teški dani nakon završetka ere Lea Messija.

Naravno, takav je rezultat glavna sportska vijest dana u Španjolskoj, pa su mu svi sportski dnevnici posvetili naslovnicu.

"Jadna Barca", stoji na naslovnici Marce, na kojoj se spominju zvižduci za Sergija Roberta i dva gola Lewandowskog te ističe kako je Barcelona igrala slabo protiv Bayerna gladnog golova te kako je utakmicu završila izuzetno mlada momčad.

As je na naslovnici napisao: "Još jedan tuš". Kao glavne crtice s utakmice spominje da Barcelona nije uputila niti jedan udarac u okvir, kao i rezigniranost dokapetana Piquea.

"Tako je kako je", upravo je njegova izjava koju je u prvi plan stavio El Mundo Deportivo, koji piše da je u istim tonovima govorio i trener Koeman. Dodaje da je Bayern pokazao nadmoć protiv impotentne Barcelone te da se nešto pozitivno može pronaći samo u učinku mladih igrača.

Sport na naslovnici piše: "Tužna stvarnost". Naglašava da je Barcelona igrala kao mala momčad i pokazala sve svoje slabosti protiv nadmoćnog Bayerna. Zaključuje da je ovakva Blaugrana daleko od najboljih momčadi Lige prvaka.

Pročitajte više