Španjolski novinar: Real je već danas počeo pregovore s Borussijom oko Halanda

Foto: Guliver Image/Getty Images

REAL je u srijedu na Bernabeuu izgubio 2:1 od Manchester Cityja u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. Građani su cijelu utakmicu bili bolji, opasniji, konkretniji i da na vratima Kraljeva nije bilo sjajnog Thibauta Courtoisa, rezultat po Zidaneovu momčad bio bi još gori.

Nakon odlaska Cristiana Ronalda Real u napadu više nema klasu koja sama može uzeti stvari u svoje ruke i ni iz čega zabiti gol. Karim Benzema je odličan igrač, ali nije taj profil, a Vinícius Júnior je još uvijek premlad. Jednostavno, Real je u igri prema naprijed bio bezopasan, a momčad koja pretendira na naslov prvaka Europe tako si nešto ne smije dopustiti.

Madriđani još uvijek nisu ispali, premda je mala, šansa postoji, ali Marca doznaje da je uprava kuba već danas krenula u akciju i u planiranje iduće sezone.

Ugledni španjolski sportski novinar Melchor Miralles danas je u eteru Radio Marce otkrio da je uprava Reala započela pregovore s Borussijom Dortmund oko transfera Erlinga Halanda. Miralles kaže da Real planira već na ljeto dovesti norveško čudo koje iz utakmice u utakmicu ruši rekorde, no nije spomenuo koliko bi iznos trebao izdvojiti.

Pročitajte više