Španjolski voditelj: Neka se trese Michael Schumacher. A da, on to ne može

Foto: Screenshot (Twitter)

ŠPANJOLSKI novinar Antonio Lobato zgrozio je javnost gnjusnom šalom na račun Michaela Schumachera. Lobato je gostovao na DAZN-u, gdje je komentirao događanja u Formuli 1. Jedan od gostiju je rekao: "Pustite Adriana Neweyja da se trese", nakon čega je Lobato uz cerekanje dobacio: "Neka se Michael trese. Au, pa Michael se ne može tresti."

Nakon toga se našao pod jakim kritikama, što ga je natjeralo na ispriku: "Napravio sam grešku, nisam imao lošu namjeru. Nisam se dobro izrazio i nisam htio ismijavati Michaela Schumachera. Ljudi koji me poznaju znaju da nikada ne bih uradio takvo što. Bilo je to nespretno. Ispričavam se svima koje sam uvrijedio. Michaelu se iskreno divim i mislim da nije imao sreće", rekao je Španjolac.

Podsjetimo, Schumacher je u prosincu 2013. godine teško stradao prilikom pada na skijanju u francuskom Meribelu. Iako je nosio kacigu, Schumacher je pri padu udario glavom u kamen, nakon čega je stavljen u induciranu komu iz koje se probudio u travnju 2014. Nakon toga je ubrzo prebačen u obiteljsku kuću u Švicarskoj, odakle je u javnost izašlo malo informacija o njegovu stanju. Tako je i danas.

Pročitajte više