Spinelli: Prave ponude za Kneževića još uvijek nema

DALJNJA igračka sudbina 28-godišnjeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Darija Kneževića još je uvijek nepoznata. Ugovorno je i dalje čvrsto vezan za Livorno.

Prošle je sezone ta momčad zauzela posljednje mjesto na ljestvici talijanske Serije A i spustila se u drugoligaško društvo. Knežević je, pak, ugovorno vezan s Livornom do 2013. godine, no njegove želje su sasvim jasne - odlazak iz Livorna, po mogućnosti u neki od talijanskih prvoligaša.

"Ima on još jednu želju, ne želi otići na posudbu. Želi čvrsti ugovor i tu se pojavljuju problemi", rekao je Aldo Spinelli, predsjednik Livorna.

Knežević se zadnjih dana i tjedana dovodio u kontekst mnogih klubova. Najjače je odzvonio interes Rome, pa nakon toga Barija, Chieva, Cesene te grčkog Panathinaikosa.

"Bio je silno žalostan kada je čuo da je Roma prekinula svoj interes spram njega. Nakon svega ne bi bilo uopće čudno da ostane s nama, no idući dani će valjda riješiti njegovu situaciju. Mi ga ne zaustavljamo, no prave ponude još uvijek nema, osim onih koje su vezane za posudbu", rekao je Spinelli.

Pročitajte više