SPLIT JE NA NOGAMA Od ranog jutra redovi za posljednjih 1500 ulaznica

Foto: Dalmatinski portal

SPLIT je na nogama. UEFA je prije par dana prihvatila Hajdukovu žalbu i uzvratna utakmica trećeg pretkola Europa lige (20:30) između Hajduka i danskog Brøndbyja igrat će se pred gledateljima.
 
Odmah čim je odluka iz Nyona stigla u Split, navijači su pohrlili kupiti ulaznice, a jutros ih je posljednjih 1500 pušteno u prodaju pa su navijači od ranog jutra stvorili veliki red ispred Odjela za članstvo.
 
Tih 1500 ulaznica ostale su nakon prodaje pretplata lanjskim pretplatnicima, a sudeći po velikom broju navijača koji strpljivo čekaju na svoj papirić i one će planuti vrlo brzo.
 
 
U ponudi su jutros od 8 sati. Ulaznice za uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige HNK Hajduk - Brøndby IF sada mogu kupiti isključivo članovi Kluba za 2017. godinu. Jedan član, odnosno jedna osoba, može kupiti maksimalno 4 ulaznice.
 
Kako je Hajduk ranije izvijestio, ostala prodajna mjesta (uključujući i online) danas neće biti aktivna. Ulaznice se prodaju izravno i to isključivo u Odjelu za članstvo. Rezervacije nisu moguće. Plaćanje je moguće samo gotovinom a pri kupnji ulaznica važno je predočiti isključivo vlastitu člansku iskaznicu.
 
 

Pročitajte više