Split: Pojačane mjere sigurnosti za nedjeljni derbi Hajduka i Dinama

UOČI sutrašnje nogometne utakmice između "Hajduka" i "Dinama", koja se igra na stadionu u Poljudu s početkom u 17 sati, Policijska uprava splitskodalmatinska poduzela je sve potrebne sigurnosne mjere, stoji u priopćenju splitske policije.

Na utakmici se očekuje oko trideset tisuća navijača i policija apelira na njih da se ponašaju primjereno duhu sportskih događaja i fair playa.

Pet sati prije početka utakmice za promet svim vozilima osim za vozila policije, bit će zatvoren dio Ulice Poljudsko šetalište na raskrižju s Ulicom Sedam Kaštela te dio Ulice Poljudsko šetalište kod "Popaya", kao i dio ulice Poljudsko šetalište kraj bazena.

Četiri sata prije početka utakmice za promet svim vozilima, osim vozilima HV-a, stanara i javnog prijevoza, bit će zatvorena Ulica Zrinsko-Frankopanska od raskrižja s Ulicom Hrvatske ratne mornarice do ulaza u Loru, te Ulica Put Supavla od Jadrankamena do ulaza u Loru i do raskrižja sa Zrinsko-Frankopanskom ulicom. Djelatnici prometne policije osiguravat će nesmetano odvijanje prometa alternativnim pravcima.

Zbivanja na utakmici snimat će se video-kamerom.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska napominje da će prema izgrednicima i prekršiteljima biti poduzete potrebne mjere, stoji u priopćenju koje je potpisala glasnogovornica PU Tina Disopra.

Pročitajte više