NAPAD NA ZVEZDAŠE U SPLITU

Splitski rivali Zvezde: Ovdje nikada nisu imali problema, oštro osuđujemo napad

Foto: VK Mornar Brodospas

>AKO STE BILI NA MJESTU DOGAĐAJA ILI IMATE VIŠE INFORMACIJA, JAVITE NAM SE U INBOX FACEBOOK STRANICE INDEX SPORT ILI NA MAIL: DESK@INDEX.HR

VATERPOLISTE Crvene zvezde, njih četvoricu koji su se u ranim poslijepodnevnim satima šetali splitskom Rivom prije utakmice regionalne lige s domaćim Mornar Brodospasom, napalo je nekoliko osoba.

Tri igrača Zvezde razbježala su se, a četvrti je spas od napadača potražio skokom u more. Od tamo je izašao uz pomoć Splićana koji su se zatekli tamo, a policajci su ga odvezli u hotel u kojem je odsjeo njegov klub.

Vili Marinić, tajnik Mornara, izjavio nam je povodom ovog napada na igrače njihovog suparnika:

"Vaterpolisti Zvezde, s kojima večeras u 20.30 igramo utakmicu regonalne lige, u Split su doputovali jučer popodne. Odsjeli su u hotelu Zagreb u Duilovu, odakle su sinoć i jutros pod policijskom pratnjom otišli na treninge na bazene na Poljudu.

Doznali smo da je par njihovih igrača napadnuto danas nakon što su slobodno vrijeme nakon treninga, a prije utakmice, iskoristili za šetnju po splitskoj rivi. Naš klub oštro osuđuje svaku vrstu nasilja, kako na sportskim borilištima, tako i izvan njih, a samim tim i ovaj napad."

Naš sugovornik posebno naglašava: "Žalosti nas da je došlo do nečega ovakvog nakon što deset godina igramo regionalnu ligu po cijeloj regiji bez ikakvih incidenata."

 

 

Pročitajte više