La Liga

Sport: Barcelona ne želi prodati Griezmanna u siječnju

Foto: Reuters

KATALONSKI Sport piše kako Barcelona ne želi prodati Antoinea Griezmanna unatoč njegovoj lošoj formi u jesenskom dijelu sezone.

Griezmann je u posljednjoj ligaškoj utakmici protiv Huesce igrao devet minuta, protiv Eibara je igrao 66 minuta bez učinka, a protiv Valladolida je ostao na klupi.

Koemanu je Griezmann trebao biti jedan od najvažnijih igrača

Trener Ronald Koeman je po svom dolasku označio Francuza kao jednog od ključnih igrača momčadi, što mu je i obznanio, ali Griezmann do sada nije ispunio očekivanja. U 20 utakmica u kojima je nastupio francuski napadač je postigao pet pogodaka uz dvije asistencije.

Uz to, javno je prozvao Koemana tijekom okupljanja francuske reprezentacije kazavši kako ne igra na poziciji s koje može najviše pridonijeti. To je dovelo do javne svađe trenera i igrača, koja se smirila.

Igrač je ove sezone promijenio pet pozicija

Griezmann je ove sezone igrao na pet pozicija - isturenog napadača, povučene špice, lijevog i desnog krila te ofenzivnog veznjaka. U prosincu je najviše igrao na krilima, ali ni to nije donijelo ploda. Posljednji pogodak je zabio Ferencvarošu u Ligi prvaka 2. prosinca.

Ipak, Barcelona u siječnju nema namjeru slušati ponude za Francuza. On će sigurno ostati, a do ljeta će novi predsjednik donijeti odluku želi li zadržati čovjeka koji je Barcelonu koštao 120 milijuna eura ili će rasteretiti svoj budžet rješavanjem Griezmannove plaće i određenom zaradom od transfera.

Zasad se još nisu pojavili ni mogući interesenti za Griezmanna, a njegova situacija pomalo podsjeća na onu Garetha Balea u Realu prošle sezone.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više