LIGE PETICE

Sport: Messi je pokrenuo veliku Barcinu dilemu

Foto: Getty Images

NOVA ozljeda Lionela Messija stvorila je velike probleme za Barcelonu. Ernesto Valverde jedva je dočekao da mu se vrati najbolji igrač, a već je ostao bez njega na najmanje tjedan dana.

"Kada se nešto desi Messiju, svijet se zaustavlja. Ali čini se da nije ništa više od blagog problema s aduktorom i zamijenili smo ga samo zbog opreza", rekao je Valverde nakon što se Messi ponovno ozlijedio.

Za Barcelonu će ovog vikenda protiv Getafea kao zamjena za Messija u prvoj postavi igrati Ansu Fati ili Ousmane Dembele. Valverde sada, osim što nema Messija, pred sobom ima i ozbiljnu dilemu. 

Španjolci imaju svoju teoriju

Sport danas donosi tekst u kojem ovaj problem naziva "velikom Barceloninom dilemom", a pokušali su i argumentirati tko bi trebao nastupiti protiv Getafea. 

"Najočitije opcije za napad Barcelone bili bi Luis Suarez, Antoine Griezmann i Ousmane Dembele, ali problem je Luis Suarez koji je u jako lošoj formi. Ipak, sad kad nema Messija, on je siguran u prvoj postavi pa postoji samo dilema Fati - Dembele", pišu novinari Sporta i dodaju:

"Dembele je igrao dobro nakon što se oporavio od ozljede i izgleda da je spreman zadržati svoje mjesto u prvih 11, ali nije isključeno da ga Valverde ostavi na klupi kako bi dao priliku Ansuu Fatiju koji je u naletu."

 

Pročitajte više