KOVAČEV BAYERN

Sportski direktor Bayerna: Imamo problem

Foto: EPA-EFE

BAYERN je prošlog vikenda imao veliku priliku doći do velike prednosti u borbi za naslov Bundeslige kada je u subotu Borussija Dortmund kod kuće izgubila od Schalkea. 

Ekipa Nike Kovača dan kasnije je igrala u gostima kod Nürnberga, pretposljednje ekipe prvenstva. Pobjedom su mogli otići na četiri boda razlike u odnosu na Dortmund, ali odigrali su samo 1:1. Još su mogli izgubiti da je Leibold pogodio penal u 91. minuti. Na kraju je Bayern mogao i do sva tri boda, ali je Coman promašio zicer na samom kraju utakmice.

Nakon susreta veliku ljutnju iskazao je i sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić. Legenda Bavaraca kritizirala je izvedbu Kovačeve ekipe.

"Što reći? Ovo uopće nije bila dobra utakmica od naše momčadi. Ne mogu sebi objasniti zašto se sve ovo dogodilo. Tu je puno stresa, ali obično se odlično nosimo s tim. Nismo uopće bili u utakmici, nismo imali svježinu niti bilo kakvu akciju. Jako, jako loša utakmica", rekao je Braco nakon utakmice pa nastavio:

"Imali smo šansu sve spasiti u 95. minuti, ali Coman je promašio. Jasno je da imamo problem i to ćemo pokušati na sve načine riješiti interno između nas. O drugim ekipama ne želim uopće pričati."

Bavarci do kraja sezone igraju protiv Hannovera, Leipziga i Eintrachta, a Dortmund protiv Werdera, Fortune i Borussije Mönchengladbach.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više