otkazi u hajduku

Sportski direktor Hajduka podnio ostavku

Foto: Pixell

KAKO neslužbeno doznajemo, Saša Bjelanović više nije sportski direktor Hajduka. Bjelanović je podnio ostavku koja je prihvaćena.

Dogovoren je raskid suradnje i klub će uskoro objaviti priopćenje.

Od 2011. Bjelanović je sedmi sportski direktor kluba s Poljuda. Bjelanović je na funkciji sportskog direktora Hajduka naslijedio Portugalca Marija Branca u svibnju 2018. godine. Bjelanović je ugovor s Hajdukom imao do 2022., a u svibnju ove godine mu je produžen.

Jučer se na presici uoči nedjeljnog derbija s Osijekom trener Hajduka Burić požalio na kadrovske probleme.

''U slučaju da se dogodi ozljeda kao Jradiju protiv Gorice ili Eduoku, onda već imamo malo opcija. Igrači kao što je Stanko Jurić ili Hamza su odigrali dobro. Glupo se opravdavati, krpamo se s onim što imamo. Bulos je stigao od prvog dana, on nama nije pojačanje, moramo naći opcije koje imamo. U ovom trenutku mi pravog napadača nemamo, imamo krilne igrače koji pokušavaju neke stvari zatvoriti'', rekao je Burić i ta je izjava jako zanimljiva u kontekstu odluke Bjelanovića.

Drugi je to otkaz u Hajduku u samo nekoliko dana. Podsjećamo, prije pet dana ostavku je podnio Lukša Jakobušić na mjesto dopredsjednika HNK Hajduka koju je prihvatio predsjednik Uprave Marin Brbić.

 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više