Šprem: Tko se usudi pogađati što Lino nosi u koferu?

Foto: RTL

HRVATSKA je u 4. kolu Svjetskog prvenstva u rukometu "pregazila" Bahrein 32:20 i sutra protiv Španjolske od 20:30 u izravnom dvoboju odlučuje o pobjedniku skupine. U pitanju je i tko će u drugi krug prenijeti 4 boda.

>>> Sve o Svjetskom prvenstvu saznajte klikom OVDJE.

Nakon utakmice, RTL-ovi komentatori Goran Šprem i Valter Matošević dali su svoje mišljenje nakon pobjede protiv Bahreina te su najavili ključni dvoboj protiv Španjolske.

"Mislim da su svi položili. Priliku su iskoristili ovi iz drugog plana, odlično su odigrali, pogotovo prvo poluvrijeme u fazi obrane. Najbitnije je bilo zabiti što više laganih golova", rekao je Matošević. 

Kako će se Hrvatska postaviti sutra protiv Španjolske?

"Vidjeli smo na ovom prvenstvu stvarno svega od Lina. On je donio kofer taktičkih tajni. Izvukao je puno toga. Vidjet ćemo kakvu taktiku će Lino postaviti. Nezahvalno je pokušavati pogoditi kako taj čovjek razmišlja. On je Makedoniju ubio njihovim najjačim oružjem, a nitko nije očekivao da ćemo igrati 7 na 6 toliko dobro. Ne možeš mu zamjeriti, ja ne bih dosta toga radio kao Lino, ali svaka mu čast", ističe Šprem.

Španjolska je u posljednjem dvoboju dana ove skupine pobijedila Makedoniju 32:21.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje

 

Pročitajte više