Sprema se senzacija: Kramarić ponovno u Dinamu?

Foto: Hina

ANDREJ KRAMARIĆ ponovno na Maksimiru? Nije nemoguće nakon sastanka u srijedu između Josipa Kramarića, oca napadača Leicestera, te čelnika Dinama!
 
Dinamo želi Kramarića dovesti na jednogodišnju posudbu i u tome ima dobre šanse kada se zna da mladi napadač nije u planovima trenera Leicestera Claudija Ranierija, te da je u potrazi za klubom gdje bi imao minutažu kojom bi imao priliku izboriti mjesto u reprezentaciji za Europsko prvenstvo u Francuskoj.
 
Da bi se vratio u Dinamo i Kramarić se mora odreći dijela plaće
 
Dinamo ne može preuzeti Kramarićevu plaću iz ugovora s Leicesterom, pa bi se i sam igrač morao odreći jednog dijela financijskog kolača, a Goal.com piše da su upravo oko toga najviše pregovarali Kramarićev otac i Dinamo, u koji bi se Andrej navodno rado vratio.
 
U Dinamu bio od šeste godine, ali nikada nije dobio pravu priliku
 
"Tata me praktički iz vrtića doveo u Dinamo, u kojem sam od svoje šeste godine. Prošao sam sve kategorije, konstantno napredovao i sad sam prvotimac. To je ostvarenje mojih dječačkih snova", objasnio nam je Kramarić 2009. godine kako je izgledao njegov nogometni put.
 
U mlađim kategorijama Dinama je tresao suparničke mreže više od 400 puta, a prve golove u HNL-u je s 18 godina zabio Međimurju. Međutim, Dinamo nikada na Kramarića nije gledao kao na dijete maksimirskog kluba. Jurčić i ostali u dragulju nisu vidjeli sjaj, pa je Kramarić dane provodio zabijajući na treninzima i grijanjem klupe Sylvestru i ostalim napadačima "sa strane".
 
Nakon odlaska Jurčića Kramarić se ponadao da će dobiti priliku kod Zorana Mamića, ali nije. Nakon što se požalio na malu minutažu, Dinamo ga je prepustio Rijeci, u kojoj je postao najbolji napadač HNL-a i kojoj je svojim transferom u Englesku donio rekordnu zaradu.
 
Za Kramarića je zainteresirano i nekoliko talijanskih klubova.
 

Pročitajte više