SPUSTI SE, MARIO Air Hezonja triput brutalno zakucao u pobjedi Orlanda

Foto: Screenshot

HRVATSKI košarkaš Mario Hezonja bio je među najboljim strijelcima kod Orlando Magica protiv Memphis Grizzliesa. Hezonja je za 22 minute upisao 16 poena te dodao dva skoka i tri asistencije.
 
Bivši igrač Zagreba i Barcelone već duže vrijeme igra u sjajnoj formi, a napokon se izborio i za minutažu u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.
 
Hezonja je dobio povjerenje trenera Vogela te je čak nekoliko puta u posljednjih mjesec dana bio u početnoj petorci Magica. 
 
Trener Orlanda svjestan je Hezonjina napretka:
 
"Obrambeno je jako puno radio, a sada mu polako dolazi i napadačka igra. Fantastičan je u prodoru, to je ono što često zaboravljamo kada govorimo o Mariju. Nije samo dobar šuter za tri poena, ako mu se previše približite znat će to kazniti, njegovo završavanje na obruču je na stvarno jako visokoj razini. Definitivno je napredovao na obje strane parketa", rekao je Vogel.
 
Hezonja je sinoć protiv Memphisa čak triput fantastično zakucao te opravdao nadimak "Air Hezonja". Hrvatski košarkaš koristi svaku moguću priliku kako bi zakucao, a to Amerikanci obožavaju.
 
Rođeni Dubrovčanin još nije produžio ugovor s Orlandom koji mu ističe ovog ljeta, ali ako i ne dođe do produženja, sigurno je da Hezonja ostaje u NBA ligi te da će se za njegove usluge boriti najbolji klubovi lige.
 
 
 

Pročitajte više