"Srami se Hajduče": Torcida upala na Jarnijev trening

MAKSIMALNO razočarani navijači Hajduka, njih 60-ak, prekinuli su popodnevni trening ekipe Roberta Jarnija na Poljudu i postrojili momke od kojih mnogi, kako smatraju, ne zaslužuju nositi bijeli dres. U kratkom razgovoru Toricda je igračima Hajduka natuknula što se od njih očekuje u predstojeće dvije utakmice, sa Zagrebom u Kranjčevićevoj i Dinamom na Poljudu. Dakako, navijači očekuju sve ono što Hajduk nije pokazao u prethodnim utakmicama...

> Hajduk zaključuje sezonu bez pola momčadi

Hajdukovi navijači mirno su ušetali na glavni travnjak Poljuda i zatražili od trenera Hajduka kratak razgovor. Razmijenjivala su se mišljenja o aktualnoj situaciji u klubu.

Torcida je na Poljud upala bez navijačkih rekvizita, a od Jarnija su zatražili da njegovi igrači na umu uvijek imaju što Hajduk predstavlja Splitu i Dalmaciji.

Desetminutna žustra rasprava o aktualnim rezultatima i budućnosti njima najdražeg kluba brzo je završila uz pjesmu Torcide "Srami se, Hajduče".

Glasnogovornik Torcide Dado Lelas nakon "informativnog" razgovora naglašava za Slobodnu Dalmaciju da je upad na trening bio miroljubive naravi, kako Torcida od trenera Jarnija traži da njegovi igrači stalno imaju na umu što Hajduk predstavlja Splitu i Dalmaciji.

"Ova akcija nije planirana, ali iza nje u potpunosti stojimo. Igrači Hajduka moraju shvatiti da igraju za sveti klub, ali u posljednje vrijeme su to zaboravili. Očekujemo da igrači u uzvratu Kupa ostave srce na terenu. Nemojte misliti da očekujemo osvajanje Kupa, očekujemo da nas više ne sramotite", završio je Lelas.

D.R./R.J.
Foto: index, Glas Dalmacije

Pročitajte više