Srbi: Do subote ćemo već riješiti stvar

"KAO MOMČAD smo spremni za tri boda koja su nam potrebna za pobjedu i nadam se da ćemo ih ostvariti već drugi dan. U subotu bismo već trebali završiti posao", izjavio je Bogdan Obradović, izbornik srpskih tenisača koji u Splitu odrađuju posljednje treninge uoči starta četvrtfinalnog dvoboja Davis Cupa.

"Treći dan treninga je iza nas. Najbitnije je da se igrači osjećaju odlično. Odradili smo i probu parova i singla jer je bitno tko će biti broj dva u singlu. Za par su sve tri kombinacije otvorene. Sa Zimonjićem su trenirali Đoković, Tipsarević i Troicki", istaknuo je Obradović koji do ždrijeba neće u medije izaći sa sastavom.

Srpska strana nema nikakvih primjedbi na uvjete u Splitu. Dapače, hvale organizaciju, ali i podlogu.

"Odlična je, kao i naša u Beogradu, jer i mi radimo s istom firmom. Loptice više odskaču, ali to je zbog parketa u dvorani, zaključio je Obradović.

Troicki: U Hrvatskoj je užitak biti

Viktor Troicki je službeno drugi reket reprezentacije, no još uvijek nije sigurno hoće li upravo on zaigrati protiv Čilića prvog dana.

"Osjećam se odlično, nikad bolje. Ovdje je užitak biti. Posljednjih nekoliko turnira igram jako dobro, vodio sam protiv favoriziranih igrača, ali sam izgubio u finišima. Nadam se da ću nastaviti ovakvom putanjom i da ću uskoro u takvim mečevima pobjeđivati", rekao je kratko Troicki na kojeg se nadovezao Tipsarević, koji također smatra da igra sve bolje i bolje.

"Zadovoljan sam, svjež i odmoran. Od sebe očekujem sve bolje igre. U Hrvatskoj smo odlično pripremljeni i ovo je jedno od najljepših gostovanja gdje smo bili", zaključuje.

Pročitajte više