Srbi pišu da su pijani Hrvati htjeli tući zvezdaša. Iz Gorice tvrde: "Glupost"

Goran Stanzl/PIXSELL

SRBI pišu o skandalu u Velikoj Gorici koji se, kako tvrde, dogodio na Alpas kupu prošloga vikenda.

Navodno su pijani roditelji htjeli tući Đorđa Aćimovića, sina legendarnog igrača Crvene zvezde Jovana Kuleta Aćimovića. Na Aćimovića su navodno krenuli roditelji igrača Hrvatskog dragovoljca, i to uoči izvođenja penala.

"Grupa roditelja je ničim izazvana došla do mene. Moguće je da su u pitanju bili ratni veterani. Samo su čekali moj potez da bi me izudarali, ali su svi ostali stali na moju stranu, među njima i roditelji mladih igrača Dinama. Spriječili su da dođe do fizičkog sukoba", rekao je Aćimović te dodao kako su ga napali agresivni i pijani ljudi.

"Djeca su bila udaljena svega deset do petnaest metara od mjesta incidenta, bilo je baš napeto. Srećom, sve je prošlo bez problema. Trebalo je imati više odgovornosti kod organizacije takvog događaja", tvrde.

Iz Gorice tvrde da je to - glupost.

"Ma gluposti. Trojica pijanih gledatelja počela su galamiti, kasnije su ih smirili i to je to", poručili su nam iz kluba.

Inače, limači bugarskog Nacionala pobjednici su desetog izdanja Alpas kupa na Udarniku. Bilo je ovo još jedno izdanje koje je ovaj put uspjelo oduševiti i goste iz Australije, ali i one iz Portugala, BiH, Srbije, Austrije, piše City Portal.

Pročitajte više