Srbija bruji o pobjedi Partizana. Od 0:2 do 3:2 s penalima i VAR-om u 98. minuti

Screenshot: Youtube

PARTIZAN je drugu utakmicu Superlige Srbije pobijedio iako je gubio 0:2. Nakon što je tako savladao IMT, ponovio je to na svom terenu u nevjerojatnoj utakmici protiv Radnika iz Surdulice za 3:2 u sedmom kolu. Ovo je gotovo povijesna pobjeda jer je Partizan čudesnim trijumfom izbio ispred Crvene zvezde prvi put nakon godinu i pol. 

Radnik je poveo u 6. minuti sjajnim golom Gašića u rašlje, a na velikih 2:0 za goste povisio je Duronjić nakon kontre u 27. minuti. Deset minuta kasnije Partizan je postigao naizgled regularan gol, ali je poništen na intervenciju VAR-a. Na to su poludjeli svi s klupe Partizana, a Škekić je zbog divljanja dobio crveni karton.

Partizan je smanjio preko Zahida u 61. minuti, a onda je izjednačio golom Saldanhe iz penala u 81. minuti. Činilo se da će utakmica završiti remijem, ali u trećoj minuti sudačke nadoknade Radnikov igrač Oreščanin je pred svojim golom s leđa oborio Saldanhu, a sudac Trifković je pokazao na penal.

Slijedilo je nekoliko minuta vijećanja s VAR-om, nakon kojeg je odluka o penalu potvrđena, a usput je i isključen Radnikov igrač koji ga je skrivio. Partizanu je nevjerojatnu pobjedu donio Bibras Natcho i to jako sretno jer lopta se u gol za preokret i pobjedu 3:2 odbila od stative. Radnikov trener Zoran Ljubinković je poslije utakmice rekao da su oba jedanaesterca sumnjiva te da mu je rečeno da "nemaju veze s penalima".

Pročitajte više