Srbija oduševljena izjavom trenera Partizana: Čestitam mladencima, puno sreće želim

Foto: EPA

PARTIZAN je na gostovanju pobijedio Napredak 2:0 u desetom kolu srpskog prvenstva. Trener Partizana Igor Duljaj na konferenciji za medije dao je izjavu koja je postala hit u Srbiji. Bio je zadovoljan rezultatom, kojim je njegova momčad ostala na vrhu s 22 boda, dva više od drugog TSC-a.

"Prvo moram čestitati mladencima koji su imali svadbu pored naše svlačionice, bilo je glasno, neka su živi i zdravi, puno sreće", rekao je Duljaj pa prokomentirao utakmicu u kojoj su golove postigli Aldo Kalulu u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, dok je Stefan Jovanović u 75. autogolom riješio utakmicu.

"Mogli smo biti bolji u završnici, ali teren nam nije dozvolio"

"Što se utakmice tiče, moram pohvaliti protivnika koji je igrao fer i korektnu utakmicu, nije bilo agresivnosti i zle krvi, prava sportska utakmica. Mi smo je kontrolirali od prve minute, dali smo dva gola, imali smo šanse, mirno smo utakmicu priveli kraju.

Bila je ovo divna nogometna predstava. Bilo je navijača, nogomet se igra za njih. Čestitam mom kolegi (Dragan Perišić, op .a.), želim mu puno sreće, vrijedan je i pošten čovjek, znam da će se izvući iz rezultatske krize Napretka. Mogli smo biti bolji u završnici, ali teren nam nije dozvolio", zaključio je Duljaj.

Pročitajte više