Srbija u velikom problemu zbog nevjerojatne pobjede Crne Gore nad Bugarskom

Ilustracija Foto: Profimedia

CRNA GORA je dramatično pobijedila Bugarsku 2:1 u kvalifikacijama za Euro. Domaćini su u Podgorici poveli golom Stefana Savića u nadoknadi prvog dijela. Zatim je Bugarska imala dvije velike prednosti. U 59. minuti je zbog drugog žutog kartona isključen crnogorski branič Igor Vujačić, a iz penala je priliku za izjednačenje imao Kiril Despodov.

Međutim, njegov jedanaesterac sjajno je obranio Milan Mijatović. Ipak, Bugari su uspjeli izjednačiti preko Preslava Borukova u 79. minuti. Očekivalo se da do kraja iskoriste brojčanu nadmoć za preokret. Umjesto toga, Crna Gora je čudesno pobijedila golčinom u sudačkoj nadoknadi. Donijeli su je igrači koje je izbornik Miodrag Radulović uveo u drugom poluvremenu.

Driton Camaj je centrirao, a Stefan Jovetić krasno glavom zabio za delirij Pod goricom. Ovakav ishod utakmice njenih susjeda u težak položaj dovodi Srbiju. Nakon što je prije tri dana izgubila od Mađarske, koja je tako uzela prvo mjesto u skupini, Srbija je pobjedom Crne Gore pala na treće mjesto. Samo prva dva jamče izravan odlazak na Euro, pa Srbija sada mora pobijediti kod Litve na utakmici koja se igra od 20:45.   

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE

Pročitajte više