"Srbin sam, ali ću uživati gledajući Hrvatsku na Euru"

MOŽDA čak i umornije je od izbornika Bilića i njegovih pomoćnika, je na današnjoj "presici" u Sheratonu djelovao tajnik Zorislav Srebrić. S obzirom da dobar dio prekjučerašnjeg dana proveo iza rešetaka zbog "nesporazuma" oko novina, tako što je i razumljivo i očekivano.

"Srbin sam, ali ću uživati gledajući Hrvatsku na Euru"

Kad smo pomislili da se potišteni tajnik neće niti oglasiti, Srebrić je uzeo riječ i dao par uistinu zanimljivih podataka koji su se dogodili nakon sinoćnje wembleyske rapsodije.

"Moram podijeliti s vama da je Savez dobio ogroman broj mailova sa tekstovima podrške i čestitanja nakon sinoćnje predstave. Ta brojka se kreće oko 1500, a najviše ih je , i to je razumljivo, iz Rusije. U mejlovima se sipaju doslovno salve komplimenata na račun Bilića i momaka", izvijestio je Srebrić i dodao par najinteresantnijih primjera:

"Pa evo možda i najsimpatičnije je onaj u kojem se kaže da smo mi i Rusi "braća od vajkada". U jednom se kaže da smo su Rusi oduvijek išli na odmor u Španjolsku i Portugal, a od sada da će ići samo na Jadran. Najzanimljivi je sigurno onaj u kojem jedan Srbin iz Banja Luke kaže da je on ponosni Srbin, ali da će uživati gledajući Hrvatsku na Euru", uz smijeh je rekao Srebrić.

Vjerojatno zbog svečane atmosfere, nitko od novinara nije htio kopati po Srebrićevoj zatvorskoj avanturi i kad je tajnik već pomislio da se izvukao od neugodnih novinarskih strelica, Slaven Bilić nije mogao izdržati već je u šali dobacio:

"A znate i za onaj mail koji je HNS dobio iz Hollywooda, a u kojem se moli suradnja za snimanje nove sezone "Zakona braće".

Bilićev opušteni potez izazvao je simpatije i smijeh svih prisutnih, a posebno pomoćnika Asanovića i Prosinečkog, ali i crvenilo u licu "nestašnog" Srebrića.

M.P.
Foto: L.T.

Pročitajte više