Srećko Bogdan: Bio bih zadovoljan s bodom iz Kranjčevićeve

PRVO kolo novog prvenstva Zaprešićane na kraju ipak vodi u Kranjčevićevu ulicu, u goste Zagrebu. Dva suparnika koja se izuzetno dobro poznaju danas će odmjeriti snage za prve bodove u novoj sezoni.

Interov trener Srećko Bogdan na posljednjem druženju s novinarima pred početak prvenstva izrazio je zadovoljstvo učinjenim na pripremama, ali i činjenicom da prvenstvo konačno započinje.

"Naporne i iscrpljujuće pripreme su iza nas i moram priznati da je ipak najljepše kad započne prvenstvo i kad krene natjecanje za bodove. Mislim da smo se kvalitetno spremili za novu sezonu, u prijateljskim nastupima smo igrali dobro i efikasno i sad je na nama da to potvrdimo i u prvenstvu."

Na najave iz Zagrebovih redova kako "pjesnici" sigurno pobjeđuju Inter Bogdan smireno rezonira. "Naravno da Zagreb, kao uostalom i sve momčadi na početku prvenstva želi ostvariti uspjeh i osvojiti bodove. Nisu me uopće uznemirile takve najave jer svi znamo da je sportski nadati se uspjehu. Što se nas tiče mogu reći da bih bio izuzetno zadovoljan da osvojimo bod na gostujućem terenu što naravno ne znači da nećemo pokušati iznenaditi domaćina. Zagreb može najavljivati pobjedu, ali budite sigurni da ćemo im pokušati pomrsiti račune."

Govoreći o svojoj momčadi Bogdan je istaknuo kako ima kvalitetan mladi kadar i dobro izbalansiranu momčad.

"Veseli me što su svi zdravi osim Ćosića i što je najvažnije što su svi spremni. Mislim da imam odlična 22 igrača od kojih će svaki iskoristiti pruženu priliku. Ono što me posebno veseli jest činjenica da je svaki od njih spreman još više raditi napredovati. Imamo iskusnu obranu i mlade igrače u veznom redu i napadu i mislim da smo na pravom putu da sastavimo kvalitetnu momčad."

"Posebno sam zadovoljan što su u pripremnim utakmicama igrači koji su ulazili s klupe održavali ritam početne jedanaestorice i takav smo ritam uspijevali držeti tijekom svih devedeset minuta. Vjerujem u svoju momčad iako se ona još uvijek formira i nikako ne smijemo zaboraviti da smo mi izgubili čak dvanaest igrača i doveli devet novih. No, uopće ne sumnjam da će oni na travnjaku dati sve od sebe", zaključuje Bogdan.

Vjerojatni sastav
Horvat - Vidak, Brnas, Pecelj - Ceraj, Skulić, Krznar, Modrić, Poljak - Piškor, Gulić

Nedostaju
Ćosić, Janjetović, Ćale

Mario Glavan

Pročitajte više