Srna se vratio na Euro

Foto: Hina

DARIJO SRNA stigao je u Francusku u kamp hrvatske reprezentacije.
 
Podsjetimo, kapetan momčadi je nakon pobjede protiv Turske saznao da mu je preminuo otac i odmah se zaputio u Metković gdje je u ponedjeljak bio pogreb Uzeiru Srni. 
 
Već tada je Anti Čačiću, koji je također napustio Francusku kako bi u teškim trenucima pružio podršku kapetanu, rekao da će napraviti sve kako bi se što prije priključio reprezentaciji, a HNS je u srijedu ujutro objavio da se Srna vratio u kamp uz poruku: Svi uz kapetana!
 
"Bolan je trenutak gubitka roditelja. Ostao sam bez majke na dan kada sam doživio najveće priznanje u životu, imenovanje za izbornika reprezentacije Hrvatske, a oca sam izgubio u svojoj 40. godini. Darijo je znao za bolest oca, da je na odlasku, ali te smrt uvijek iznenadi. Kapetan je bio moj prvi dodir s reprezentacijom, pomogao mi je da upoznam ekipu, karaktere pojedinaca. Otvorio mi je oči kod mnogih nenogometnih stvari. Biti uz njega u teškom trenutku njegova života, na pokopu njegovog oca, najmanje je što sam mogao napraviti. Ne bih si oprostio da nisam išao", rekao je Čačić i dodao da još ne zna hoće li Srna zaigrati protiv Češke u petak.
 
 

Pročitajte više