Srna sve bliže Liverpoolu

TRANSFER hrvatskog reprezentivca Darija Srne vrlo vjerojatno neće pričekati ljeto, kako je više puta istaknuo jedan od njegovih menadžera Igor Štimac. Naime, aktualni europski prvak Liverpool ne odustaje od Srne, koji prema pisanju ClubCalla ima veliku prednost nad Portugalcem Simaom Sabrosom, inače kapetanom Benfice.

Naime, Sabrosa je također bio velika želja čelnika Liverpoola, te je na Otok trebao stići već za vrijeme zimskog prijelaznog roka. Kako se Benfica neočekivano plasirala u knock-out fazu Lige prvaka, gotovo je sigurno da nema namjeru prodati kapetana svom mogućem rivalu.

Ugovor Sabrose i Liverpoola tako je očito pao u vodu, što je širom otvorilo vrata Srni, kojeg se smatra jednim od najtelantiranijih desnih veznjaka u Europi.

Kapetan Benfice zbog ozljede koljena neće izići na teren do početka sljedeće godine, što dodatno otežava njegovu situaciju.

Kako javlja ClubCall, Rafa Benitez u potpunosti se posvetio pregovorima s ukrajinskim Šahtarom kako bi što prije doveo Srnu u svoje redove.

Trener Liverpoola Srnu prati već nekoliko mjeseci, a prema pisanju ClubCalla naš reprezentativac osvojio ga je odličnim igrama u klubu i još boljim u nacionalnom dresu.

Pročitajte više