MMA

Srpska MMA zvijezda trenira u Zagrebu: Delija i ja razmjenjujemo bombe

Foto: Instagram

ALEKSANDAR Rakić, srpska MMA zvijezda koja se bori u UFC-u, ovih dana trenira u Zagrebu.

Rakić se sprema za meč s nekadašnjim izazivačem u poluteškoj kategoriji Anthonyjem Smithom. Nakon što je izgubio u posljednjoj borbi, Rakića bi eventualna pobjeda vratila u sam vrh izazivača Jona Jonesa, neospornog prvaka divizije. 

Jedan dio svojih priprema Rakić provodi i u Zagrebu. U dvorani American Top Team Zagreb našao je sparing partnere za borbu koja će se održati 29. kolovoza. Glavni sparing partner mu je Ante Delija, sjajni hrvatski teškaš koji inače trenira pod paskom Mirka Filipovića i jedan je od njegovih najvećih miljenika. Osim Delije tu je i Japanac s hrvatskim državljanstvom Satoshi Ishii, kao i neporaženi Ivan Erslan kojeg za deset dana očekuje veliki spektakl na Pagu.

 

Borilačka elita ne skuplja se ovih dana samo u Zagrebu, već i u Makarskoj. Tamo borilački kamp organizira Ivan Dijaković, voditelj jedne od najboljih dvorana u Europi, UFD Gyma iz Düsseldorfa. 

Tamo se nalaze hrvatski prvaci KSW-a (najbolje europske organizacije) Roberto Soldić i Antun Račić, UFC borac Damir Hadžović i druga poznata imena poput Erka Juna i Davida Zawade.

 

Pročitajte više